Vols treballar amb nosaltres?

Pots enviar les teves dades mitjançant aquest formulari perquè les tinguem en compte en els propers processos de selecció:

Nom (obligatori)

Cognoms (obligatori)

Població de residència (obligatori)

Formació/Titulació (obligatori)

Vehicle propi (obligatori)
SiNo

Email (obligatori)

telèfon (obligatori)

Adjunta el teu CV:
Per ser considerat, l’arxiu que adjunteu ha d’incloure obligatòriament el vostre nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Pérez.pdf.

El teu CV passarà a formar part de la nostra base de dades. En el moment que la cooperativa precisi cobrir un nou lloc de treball o bé una vacant farem una primera selecció entre els CV rebuts.

He llegit i accepto la Política de privacitat i protecció de dades.

DRECERA SCCL - CIF: F08954059 - Direcció: carrer Àngel Guimerà núm. 11 de Pallejà (08780) - Telèfon: 936633332 - Correu electrònic: info@drecera.org, és responsable del tractament de les dades de CANDIDATS facilitades en aquest formulari.

DRECERA tractarà la informació que ens facilita per participar als processos de selecció i per tal de mantenir-lo informat de les diferents vacants a un lloc de treball que es produeixin en la nostra organització. Les dades proporcionades es conservaran cinc anys des de la presentació de la seva candidatura. Les dades no es cediran a tercers. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a DRECERA SCCL estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides, pot exercir aquest drets mitjançant escrit acompanyat de document acreditatiu de la seva identitat a DRECERA SCCL.